2016 Lengyelország - 13OTE

Keresés

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek
Nemzetközi Tűzoltó Fesztivál




Rendezvény helyszíne: Lengyelország Smigiel 2016, augusztus 12-15.
Rendezvény ideje: 2016. augusztus 12-15.


Beszámoló


Idén tizenhatodik alkalommal rendezték meg Lengyelországban Smigiel településen a Nemzetközi Tűzoltó Fesztivált ami egyben a XIII. Európai tűzoltó szépségkirálynő választással volt egybekötve. A nemzetközi történelmi tűzoltó technikai kiállítást, valamint a fesztiválra a szombati szépségkirálynő választást követő vasárnap került megrendezésre. Magyarországot két település képviselte.
Sümegi Önkormányzati Tűzoltóság mint testvértelepülés kapott meghívást míg a XIII. kerületi Hagyományőrző Önkéntes Tűzoltó-és Sport Egyesület immár kilencedik alkalommal képviselte a Magyar Tűzoltószövetséget és a Fővárosi Tűzoltókat a Nemzetközi Tűzoltó Fesztiválon.
A rendezvényről tudni érdemes, hogy mindenki a saját felszerelésével indul mert azt is pontozzák és az időeredménybe is beleszámít, valamint minden felszerelést lovakkal húznak be a közönség előtt a verseny helyszínére.
Idén 84 Lengyelországból érkezett csapat után szerepeltünk a nemzetközi kategóriában ahol 10 csapat indult. Magyarországról érkezett csapatok a 4-5 helyet szerezték meg. Mi a negyedik helyezést értük el 2 másodperccel lemaradva a harmadik Németországi és 3 másodperccel a második Csehországi csapat mögött. Az eredmény hirdetés alkalmával megkaptuk a legkorhűbben felújított felszerelésért és ruházatért járó különdíjat amit a Lengyelország közlekedési minisztere adott át személyesen.


 
 
                                                                         Béres Ferenc tű alezredes
Támogatók:
















 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz