20160709 Horgaszverseny - 13OTE

Keresés

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek
Tűzoltók Csapat Horgászversenye!
 

Rendezvény helyszíne: Őrbottyán Barátság horgásztó
Rendezvény ideje: 2016. július 09. 800 - 1700

Beszámoló
 

A hétvégén nyolcadik alkalommal került megrendezésre tűzoltó csapat horgászversenye Őrbottyán barátság horgásztavon. A résztvevő 19 csapat jó időben és nyolc órától délután három óráig horgászhatott. A szervezők a gyerekek részére biztosítottak egy ugrálóvárat, lehetett arcot festetni, illetve többi játékot is kipróbálhattak. A melegre való tekintettel a halak nem nagyon voltak éhesek, így a 55816 gramm halsúly elég kevésnek mondható. Az Auchan Magyarország által felajánlott ebéd elfogyasztása után került sor az eredményhirdetésre.
Minden csapat emléklapban illetve a  Dovit kereskedelmi gyártó és szolgáltató KFT Horgásztermékeiből részesült.
Külön díjazták a szervezők az EGIS horgászegyesület, Safety Sistems jóvoltából a legnagyobb halat fogó Stipka Team csapatát 5670 gramm a legtöbb halat fogó Fireman Feeder Team csapatát kb 90 db, a legtávolabbról érkezett Velence Team csapatát  a legérdekesebb fogás díjra a TRX Team csapatát
 
Az első három helyezett nagy értékű tárgyjutalomban részesült a Dovit kereskedelmi gyártó és szolgáltató KFT Horgásztermékeiből az MSA Magyarország és a Smokeless Building jóvoltából.
 
III. helyezett Dovit IV HTP csapata, 5800 grammal,
II. helyezett az Fireman Feeder Team csapata  12540 grammal,






Letölthető dokumentumok: nevezési lap, versenykiírás

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkre, ahol nemcsak a tűzoltók versenyezhetnek, hanem családtagjaik és barátaik is. Színes programok összeállításával készülünk, hogy minden korosztály szórakozása biztosított legyen. Gondoskodunk a versenyben résztvevők és a hozzátartozók étkeztetéséről.
Az őrbottyáni Barátság horgásztó egy állandó átfolyásos patakkal elárasztott zárógátas, alsó kifolyásos rendszerrel működő víztározó. A vízterület nagysága mintegy 18 ha, átlag mélysége kb. 1,8 méter, de akadnak helyek, ahol 3-6 méteres szakadások-gödrök és természetesen sekélyebb részek is találhatók. A tó gyönyörűen rendezett parttal, nádassal és árnyat adó fákkal szegélyezett, a tó körül padok, asztalok és WC-k vannak elhelyezve. A horgászhelyek gépkocsival is könnyen megközelíthetők egy jó minőségű kővel felszórt úton. A tavat intenzíven telepítik, évente kb. 170-180 mázsa hallal. Próbatelepítésként jászkeszeg és compó is került nemrégiben a tóba. Nagyon jó a keszeg, kárász, süllő, balin és csuka állomány is. Említést érdemelnek még a kapitális méretű pontyok, amurok, busák és harcsák is.

Időrend
07.00-07.30 érkezés, jelentkezés
07.45-07.50 sorsolás
08.00-08.30 horgászhelyek elfoglalása, halak etetése 
08.30-16.00 verseny csapatonként (1-3 fő) 3 bottal és 3 horoggal
13.00-14.00  ebéd 
16.00-16.30 mérlegelés, csapat horgászverseny eredményhirdetés
 
    Nagytestű és súlyú hal fogása esetén azonnali mérlegelés és visszaengedés lehetőségét a szervezők biztosítják. A kifogott, halakat mérlegelésig életben kell tartani. Az értékelésnél minden halfaj számít. A versenyen végeredményt az összes kifogott hal súlya alapján hirdetjük ki.  Holtverseny esetén a csapat között a nagyobb hal súlya dönt.

  A rendezvényre nevezni csak egyesület honlapján található nevezési lap kitöltésével www.13ote.hu , és postai úton vagy e-mail-en történő eljuttatásával lehet. Minden csapat három bottal versenyzik, de egy ember maximum 2 botot használhat.
 
     Nevezési díj összegét (10000 Ft/ 3 fő/ csapat) a verseny napján jelentkezésre biztosított időben kell személyesen befizetni, illetve az étkezési jegyeket átvenni saját maguk és a hozzátartozóik részére /400 Ft/fő/.

Információ:
Béres Ferenc
06 70 334-8135
Támogatók:
















 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz