20170708 Horgászverseny - 13OTE

Keresés

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek
Tűzoltók Csapat Horgászversenye!
 

Rendezvény helyszíne: Örbottyán, Barátság Horgásztó
Rendezvény ideje: 2017. július 08. 08.00-17.00


Beszámoló
 
 
A hétvégén kilencedik alkalommal került megrendezésre tűzoltó csapat horgászversenye Őrbottyán barátság horgásztavon. A résztvevő 17 csapat jó időben és nyolc órától délután négy óráig horgászhatott. A melegre való tekintettel a halak nem nagyon voltak éhesek, de így is sikerült a verseny történetében legtöbb halat kifogni illetve az össz. súlyra sem lehet panasz mert meghaladta 101 kg súlyt. Az Auchan Magyarország által felajánlott ebéd elfogyasztása után került sor az eredményhirdetésre.
Minden csapat emléklapban illetve a  Dovit kereskedelmi gyártó és szolgáltató KFT Horgásztermékeiből részesült.
Külön díjazták a szervezők az EGIS horgászegyesület, Safety Sistems jóvoltából a legnagyobb halat fogó Újpesti Ász Team csapatát 5700 gramm a legtöbb halat fogó Stipka Team csapatát kb 55 db.
 
Az első három helyezett nagy értékű tárgyjutalomban részesült a Dovit kereskedelmi gyártó és szolgáltató KFT Horgásztermékeiből az Safety Sistems és a Smokeless Building jóvoltából.
 
III. helyezett EGIS 3 csapata 12440 grammal,
II. helyezett az Fireman Feeder Team csapata  19540 grammal,
I. helyezett Dovit Team csapata 19890 grammal



Letölthető dokumentumok: Versenykiírás, nevezési lap.


Mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkre, ahol nemcsak a tűzoltók versenyezhetnek, hanem családtagjaik és barátaik is. Gondoskodunk a versenyben résztvevők és a hozzátartozók étkeztetéséről.

Az őrbottyáni Barátság horgásztó egy állandó átfolyásos patakkal elárasztott zárógátas, alsó kifolyásos rendszerrel működő víztározó. A vízterület nagysága mintegy 18 ha, átlag mélysége kb. 1,8 méter, de akadnak helyek, ahol 3-6 méteres szakadások-gödrök és természetesen sekélyebb részek is találhatók. A tó gyönyörűen rendezett parttal, nádassal és árnyat adó fákkal szegélyezett, a tó körül padok, asztalok és WC-k vannak elhelyezve. A horgászhelyek gépkocsival is könnyen megközelíthetők egy jó minőségű kővel felszórt úton. A tavat intenzíven telepítik, évente kb. 170-180 mázsa hallal. Próbatelepítésként jászkeszeg és compó is került nemrégiben a tóba. Nagyon jó a keszeg, kárász, süllő, balin és csuka állomány is. Említést érdemelnek még a kapitális méretű pontyok, amurok, busák és harcsák is.

Időrend
07.00-07.30 érkezés, jelentkezés
07.30-07.40 sorsolás
07.40-08.00 horgászhelyek elfoglalása, halak etetése 
08.00-16.00 verseny csapatonként (1-3 fő) 3 bottal és 3 horoggal
13.00-14.00  ebéd 
16.00-16.30 mérlegelés, csapat horgászverseny eredményhirdetés
 
Nagytestű és súlyú hal fogása esetén azonnali mérlegelés és visszaengedés lehetőségét a szervezők biztosítják. A kifogott, halakat mérlegelésig életben kell tartani. Az értékelésnél minden halfaj számít. A versenyen végeredményt az összes kifogott hal súlya alapján hirdetjük ki. Holtverseny esetén a csapat között a nagyobb hal súlya dönt.

A rendezvényre nevezni csak egyesület honlapján található nevezési lap kitöltésével www.13ote.hu , és postai úton vagy e-mail-en történő eljuttatásával lehet. Minden csapat három bottal versenyzik, de egy ember maximum 2 botot használhat.

 Nevezési díj összegét (10.000 Ft/ 3 fő/ csapat) a verseny napján jelentkezésre biztosított időben kell személyesen befizetni, illetve az étkezési jegyeket átvenni saját maguk és a hozzátartozóik részére /400 Ft/fő/.

Információ:
Béres Ferenc
06 70 334-8135

Támogatók:
















 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz